Dinamo

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Suporterii actionari de la Dinamo anunta instalarea antrenorului ceh Dusan Uhrin jr. pe banca tehnica a echipei in locul lui Gheorghe Multescu. Acesta si-a dat demisia dupa mansa tur a semifinalei Cupei Romaniei cu Astra Giurgiu (0-1).

"Dusan a semnat cu Dinamo un contract valabil pana la finalul sezonului urmator al Ligii 1 (2021 - 2022). Mister este la Bucuresti si va prelua echipa in cursul zilei de maine (n.r. - joi). Cunoaste situatia, a vazut meciurile echipei, stie problemele.

”Dinamo e un club cu istorie si cu suporteri extraordinari. Fara suporteri, Dinamo nu mai exista! Antrenorul vine la Dinamo alaturi de staff-ul personal, din care fac parte Denis Kavan si Dragos Picu.

”Ii multumim, din nou, seniorului nostru, Gheorghe Multescu, pentru taria de care a dat dovada atunci cand a acceptat sa preia echipa intr-un moment atat de dificil.

”Presiunea a fost uriasa! Multescu va ramane in cadrul clubului, pe o alta functie, cat timp doreste, pentru ca aici ii este locul!

”Dinamo are nevoie in continuare de experienta profesionistului desavarsit care este Gheorghe Multescu! Sansele la Cupa sunt intacte! Dinamo se bate acum cu alt suflu si pentru ramanerea in Liga 1. Sunt meciuri cat o finala, toate!", se arata in comunicatul celor de la DDB.

Dusah Uhrin jr nu va fi la prima experienta in Stefan cel Mare. Acesta a mai pregatit pe Dinamo in sezonul 2019/20, iar ultima oara a fost la Gaz Metan Medias.



Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo