Dinamo

Dusan Uhrin despre meciul cu Botosani: ”Cheia pentru o vacanta linistita”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo se afla in fata ultimului meci din 2019, partida cu FC Botosani de vineri seara, un meci despre care antrenorul Dusan Uhrin jr. spune ca este cheia pentru o vacanta linistita in Stefan cel Mare.

"Mai avem cinci meciuri foarte importante pentru noi, iar acesta este primul dintre ele. Trebuie să facem totul, mai întâi pentru a juca bine şi apoi pentru a nu ne pierde mintea. Jucăm împotriva unei echipe cu jucători buni la mijloc şi în atac. Acest meci este cheia pentru a avea o vacanţă bună. Montini are încă probleme la genunchi şi Moura este indisponibil. Nistor este suspendat, dar avem jucători care să-l înlocuiască”, a spus Dusan Uhrin jr intr-o conferinta de presa.

Dinamo are o mare istorie, are mulţi fani şi va fi aici şi după zece ani. Fanii vor să câştigăm tot și aşteaptă succese de mult timp. Trebuie să facem totul ca fanii noştri să fie fericiţi măcar din când în când. Echipa are nevoie de timp, jucătorii trebuie să evolueze împreună pentru a face performanţă. La fiecare echipă la care am lucrat, rezultatele au început să apară după un an. Dinamo trebuie să-şi păstreze jucătorii buni, iar cei care nu evolueză bine trebuie schimbaţi”, a mai spus tehnicianul lui Dinamo.

Despre meciul cu FC Botosani de joi seara a mai vorbit si mijlocasul Diego Fabbrini, fost la echipa care vine in Stefan cel Mare.

”Cred că trebuie să facem totul pentru a câştiga această partidă, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Mă simt bine. Cred că Botoşani are o echipă bună, ca şi noi. Sunt trei puncte puse pe masă, ambele echipe au şansa să câştige. Sigur nu va fi uşor. Trebuie să încercăm să dăm tot ce avem mai bun şi vom vedea ce se va întâmpla", a spus Fabbrini.



Dusan Uhrin despre meciul cu Botosani: ”Cheia pentru o vacanta linistita”