Dinamo

Divort la Dinamo. Contra ii arata usa jucatorului pentru care a insistat in vara

Adus la Dinamo in aceasta vara la insistentele antrenorului Cosmin Contra, mijlocasul Juan Albin a cazut in dizgratia tehnicianului dinamovist.

Albin, 31 ani, nu s-a prezentat la antrenamentul de marti al dinamovistilor, motiv suficient pentru a-l determina pe Contra sa puna piciorul in prag.

"Juan Albin mi-a spus acum două seri prin mesaj că este obosit fizic și psihic. Mi-a transmis că are probleme familiale. Nu a venit a doua zi la antrenament, deși îi cerusem asta. În secunda doi m-am dus la Mutu și i-am transmis că trebuie să ne despărțim de el. Indisciplina la mine nu există, indiferent de numele jucătorului", a spus Contra intr-o conferinta de presa.

Contra le-ar fi spus unor apropiati ca Albin nu mai exista pentru el, despartirea urmand a fi oficializata in cursul zilei de miercuri.

Venit tocmai din Mexic pentru a intari linia de mijloc a lui Dinamo, Albin a dezamgit in cele sase partide in care a fost folosit, lasand impresia ca are mult de recuperat la capitolul pregatire fizica.



Divort la Dinamo. Contra ii arata usa jucatorului pentru care a insistat in vara