Dinamo

Mircea Rednic: "Suntem pregatiti"

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, spune ca toti jucatorii clubului din Stefan cel Mare sunt pregatiti pentru a obtine primul succes in fata Stelei dupa patru ani de asteptare.

"Ne asteapta un meci foarte greu, il consider cel mai important de pana acum, si pentru mine, trebuie sa-mi dau seama la ce nivel suntem. Am facut o analiza serioasa a Stelei, are jucatori foarte buni, cred ca sunt si motivati dupa infrangerea cu Partizan", a declarat Mircea Rednic intr-o conferinta de presa.

"Stiu ca au trecut patru ani de cand nu am mai castigat impotriva lor si suntem pregatiti de acest lucru. Au inteles si jucatorii straini ce meci e asta pentru ca se tot vorbeste de el de doua saptamani. Nu poti sa zici ca putem face spectacol, pe mine ma intereseaza mai mult punctele", a adaugat tehnicianul dinamovist.

Rednic a dezvaluit ca se confrunta cu trei probleme de lot inaintea derby-ului cu Steaua de duminica seara (live text pe onlinesport.ro de la 21:00).

"Avem trei probleme medicale, una pe care nu o putem rezolva pana la meciul de maine, Starokin are o problema la genunchi si nu face parte din lot, iar Filip si Gavrila au fost menajati. In rest toata lumea e pregatita", a mai spus Rednic.

Dinamo nu a mai invins pe Steaua din 25 aprilie 2011. A fost atunci un 1-0 in Ghencea in etapa a 29-a. Steaua a castigat sapte din ultimele opt meciuri disputate impotriva rivalilor din Stefan cel Mare.

sursa foto: fcdinamo.ro


Mircea Rednic: "Suntem pregatiti"