Dinamo

Dinamo, vizita medicala fara antrenor

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

”Cainii” s-au reunit, vineri, pentru reluarea pregatirilor in absenta antrenorului Dusan Uhrin jr.

Tehnicianul ceh va reveni in Romania dupa vacanta de iarna abia in cursul zilei de sambata.

Uhrin jr. n-a fost singurul absent de la vizita medicala programata la INMS. Atacantul italian Mattia Montini, al doilea cel mai bine cotat jucator din lotul lui Dinamo dupa plecarea lui Nistor la Craiova, fiind de asemenea invoit de conducere.

In total, 26 de jucători au fost prezenți la vizita medicală a echipei din Ștefan cel Mare, cu mențiunea că Armindo Brito (învoit), Mattia Montini și Mihai Neicuțescu (program individual de pregătire după accidentările suferite în acest sezon) vor efectua controlul medical în următoarele zile, anunta cei de la Dinamo pe facebook.

Până la plecarea în turneul de pregătire în Spania (13-23 ianuarie), tehnicianul Dusan Uhrin a programat două antrenamente în fiecare zi la Săftica.

În altă ordine de idei, FC Dinamo București și Roberto Strechie (19 ani) au convenit încheierea raporturilor contractuale, mijlocașul român născut în Italia jucând în tricoul alb-roșu doar în meciurile amicale din toamna trecută.

Iată, mai jos, lotul dinamoviștilor la vizita medicală:

Portari: Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ștefan Fara, Mihai Eșanu;

Fundași: Ante Puljic, Laurenţiu Corbu, Gabriel Moura, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Linas Klimavicius, Florin Bejan, Andrei Sin;

Mijlocași: Filip Mrzljak, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ioan Filip, Ricardo Grigore, Ionuț Șerban, Alexandru Răuță, Mamoutou N'Diaye, Andreas Mihaiu, Ahmed Bani, Valentin Borcea;

Atacanți: Slavko Perovic, Daniel Popa, Robert Moldoveanu.



Dinamo, vizita medicala fara antrenor