Dinamo

Dinamo stabileste un pret prohibitiv pentru Montini: "Becali sa se grabeasca!"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Italianul Mattia Montini a marcat doua goluri pentru Dinamo in meciul cu Poli Iasi, iar pe la colturi se vorbeste despre un posibil viitor al celor de la FCSB. Pe vremuri pe aceasta tema circula chiar gluma cu "il vrei la Steaua?".

Pentru a-si asigura viitorul atacantului italian descoperit si reinventat practic de Mircea Rednic, cei de la Dinamo i-au stabilit pretul lui Montini.

Unul care ii transmite lui Gigi Becali mesajul: "Montini nu e de vanzare!"

"Domnul Gigi Becali mereu a dorit sa ia jucatori de la Dinamo nu i-a iesit decat cu Gnohere, care era intr-o situatie speciala. In ceea ce-l priveste pe Montini lucrurile sunt foarte clare. Avem contract semnat cu el pe doi ani", a spus Alexandru David, presedintele lui Dinamo la postul Pro x.

"Cata vreme dansul inteleg ca vrea 40 de milioane pe Man, oferta in momentul de fata cu care putem sa-l vindem pe Montini este de 60, ca a dat sase goluri. Daca mai da doua goluri la Sepsi oferta va creste la 80 de milioane. Becali sa se grabeasca", a adaugat David.

In varsta de 26 ani, Montini a fost transferat liber de contract de Dinamo in noiembrie 2018.

Sase goluri a marcat Montini pana acum, doua dintre acestea in prima etapa din 2019.Dinamo stabileste un pret prohibitiv pentru Montini: "Becali sa se grabeasca!"