Dinamo

Dinamo se pregateste de Liga 2. Cinci transferuri la foc automat

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Echipa Dinamo Bucuresti va evolua pentru prima data in istorie in al doilea esalon dupa retrogradarea istorica din sezonul precedent. Câinii roșii vor debuta în Liga 2 pe data de 4 august, joi, de la ora 18:00, contra celor de la Progresul Spartac.

Cu doar cateva zile inaintea debutului noului sezon de Liga 2, Dinamo a anuntat transferul a nu mai putin de cinci jucatori.

Este vorba de Alexandru Pop, Ionut Bobea, Iulian Rosu, Alin Serban si Catalin Tira.

Alexandru Pop, 29 de ani, atacant, a debutat pentru Gloria Bistrita si a mai evoluat in cariera pentru Dunarea Calarasi, Dacia Unirea Braila, UTA, Aerostar Bacar, Viitorul Tg. Jiu, Poli Timisoara, Rapid, Minaur Baia Mare si AFC Odorheiu Secuiesc.

Nascut pe 1 mai 2002, mijlocasul Ionut Bobea vine de la AFC Odorheiu Secuiesc si a adunat primele minute in tricoul dinamovistilor in meciurile amicale cu SC Popesti Leordeni si CS Tunari.

Mijlocas, Iulian Rosu (28 de ani), ultima oara la divizionara secunda Metaloglobus, a facut parte din lotul Astrei Giurgiu, campioana in urma cu 6 ani. Fost international U17, U19 si U21 al Romaniei, Iulian Rosu are doua meciuri in grupele Europa League, in 2011, in tricoul celor de la FCSB.

Alin Serban, mijlocas nascut pe 7 septembrie 2002, si-a inceput cariera la CS Mioveni, echipa cu care a promovat in Liga 1 in vara anului 2021. Sezonul trecut a fost imprumutat de CS Mioveni la Viitorul Daesti.

Format la Academia de juniori a clubului din Stefan cel Mare, atacantul Catalin Tira (28 de ani) a mai evoluat sezonul trecut pentru Dinamo, 8 jocuri si un gol in tricoul alb-rosu, iar in prima parte acestui an a jucat pentru italienii de la Bisceglie.



Dinamo se pregateste de Liga 2. Cinci transferuri la foc automat