Dinamo

Dinamo se pregateste de a doua finala a anului: "Cu Sepsi va fi cel mai greu"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cea mai convingatoare echipa primei etape din 2019 in Liga 1 Betano a fost Dinamo, formatie care a trecut de Poli Iasi, cu 3-0.

Un rezultat de care "cainii" aveau nevoie ca de aer in cursa contratimp de accedere in playoff, insa pentru formatia din Stefan cel Mare greul este departe de a se fi terminat.

Pentru Dinamo urmeaza la finalul saptamanii duelul cu Sepsi Sf.Gheorghe, in deplasare, o echipa incomoda si foarte bine organizata pe teren propriu care nutreste ambitii de playoff sub comanda lui Eugen Neagoe.

"E o echipa buna, organizata, cu jucatori buni care pot face diferenta. Neagoe are experienta si pregateste bine partidele", a spus Mircea Rednic despre duelul cu Sepsi intr-o conferinta de presa.

Calculele la Dinamo sunt foarte simple. Trebuie sa castige tot pentru a spera la un miracol.

"Noi ne pregatim foarte bine pentru acest meci si lucrurile sunt foarte clare. Trebuie sa castigam toate cele patru meciuri ramase, daca vrem sa mai speram la un loc in playoff, iar cu Sepsi va fi cel mai greu", crede Rednic.Dinamo se pregateste de a doua finala a anului: "Cu Sepsi va fi cel mai greu"