Dinamo

Dinamo scapa ca prin minune de infrangere la Iasi

Liderul Ligii 1 dupa primele sase etape, Dinamo, a scos in extremis un punct pe terenul celor de la CSMS Iasi, dupa ce gazdele au ratat o lovitura de la 11 metri in prelungirile partidei.

Madalin Ciuca a cazut in careul dinamovist intr-un duel cu Andrei Marc si a scos tot ce se putea mai bun din aceasta faza: penalty si eliminarea fundasului dinamovist.

Bosniacul Golubovic si-a asumat transformarea loviturii de la 11 metri, dar acesta a executat in forta si peste poarta.

“Se intampla. Acesta este fotbalul. Pacat ca nu am putut sa marcam, astazi echipa merita sa castige meciul. Dinamo n-a avut niciun sut periculos”, a declarat antrenorul italian Nicolo Napoli.

Acesta a mai spus ca important ramane ca echipa sa joace bine si sa adune puncte.

Acelasi Golubovic mai ratase o sansa mare de gol in minutul 11, cand dintr-o pozitie favorabila a trimis cu capul peste poarta.

Cea mai mare ocazie de gol a lui Dinamo a venit in minutul 31. Matei a centrat la intalnire in fata portii si Gnohere a trimis pe langa poarta, nici francezului nevenindu-i sa creada cum a reusit sa iroseasca o asemenea sansa.

Cu cinci minute inaintea pauzei, iesenii au ratat o noua sansa de gol. Grigorie a aparut la finalizare dupa o centrare foarte buna a lui Voicu, numai ca fostul dinamovist a trimis peste poarta.

“Se intampla, probabil si pe fond de oboseala s-a intamplat ca Golubovic sa rateze lovitura de la 11 metri. Important este ca meci de meci avem ocazii. Dinamo este o echipa buna, dar noi am fost peste ei in acest meci si am stiut sa le oprim drumul spre poarta noastra”, a spus Stefan Grigorie.

Acelasi Grigorie a ratat o mare ocazie, liber in 7-8 metri, in minutul 69, cand a trimis peste poarta.

Astfel s-a ajuns la faza din minutul 90, cand Ciuca a obtinut lovitura de la 11 metri, iar Golubovic a trimis peste poarta si Dinamo a scapat ca prin urechile acului de prima infrangere a sezonului.

CSMS Iasi: Grahovac - Voicu, Ciuca, Frasinescu, Bosoi - Enescu, Mitici - Piccioni (V. Gheorghe '78), St. Grigorie (Cretu '87), Bole - Golubovici. Antrenor: Nicolo Napoli.

FC Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Feussi (Lazar '46), A. Marc, Mevlja, Fai - I. Serban, St. Filip - Gavrila (Palici '59), C. Matei (Tircoveanu '79), D. Rotariu - Gnohere. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonase galbene: Voicu '60 / Marc '60, '90

Cartonas rosu: Marc '90

Arbitri: Adrian Comanescu - Valentin Avram, Alexandru Cerei - Catalin Busi



Dinamo scapa ca prin minune de infrangere la Iasi