Dinamo

Dinamo s-a despartit de Bratu

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Clubul Dinamo a anuntat, duminica, despartirea de antrenorul Florin Bratu.

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, după ultimele rezultate înregistrate de echipa din Ștefan cel Mare în Liga 1 Betano. 

Numit la conducerea tehnică în luna februarie a acestui an, Florin Bratu a debutat pe banca roș-albilor în sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu CS U Craiova, a adunat 11 victorii, o remiză și două eșecuri, sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) și trei victorii, o remiză și cinci înfrângeri în nouă etape disputate în această ediție de campionat.

Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public fostului antrenor principal Florin Bratu pentru activitatea pe banca tehnică a dinamoviștilor.

Iulian Mihăescu și Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor portari) și Liviu Rusu (preparator fizic) se vor ocupa de pregătirea echipei înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, din Cupa României, a anunțat conducerea clubului.



Dinamo s-a despartit de Bratu