Dinamo

Dinamo pierde cu Slovan Liberec cu suporterii pe masa

Dinamo a pierdut meciul cu Slovan Liberec, scor 0-2, partida a fost intrerupta in minutul 88, mai multi fani intrand pe teren. Au punctat Liska, in minutul 6, respectiv Blazek, in minutul 84. Dinamovistii sunt in mare pericol sa fie exclusi din cupele europene pentru trei ani si sa piarda acest joc cu 3-0.
Cosmarul lui Dinamo a inceput inca din minutul 6 prin Liska, care a inscris printr-o lovitura de cap din centrul careului, dupa o centrare buna de pe partea dreapta. In fata unui stadion arhiplin, cu fani care pana in minutul 87 s-au comportat exemplar, incurajandu-si favoritii, Dinamo a incercat sa-si revina din soc, insa a atacat mai degraba haotic, fara orizont. Ba chiar putea sa fie mai rau de 0-1 la pauza, oaspetii punandu-i mari probleme lui Dolha. In minutul 15, Keric a ratat singur cu portarul lui Dinamo, in timp ce ros-albii s-au intrecut in suturi penibile si in mingi scoase in margine la Torje, fara sorti de izbanda.

Dupa pauza, Dinamo a presat, a dominat, insa fara niciun rezultat. N'Doye a ratat singur din careu, insa Dolha a blocat iar apoi inspirat, fata in fata cu un varf advers. Degringolada a continuat la Dinamo, Adrian Cristea respingand de pe linia portii, dupa ce apararea ros-albilor s-a balbait in careu.

Chiar si la 0-1, dupa minutul 60, fanii dinamovisti au continuat sa-si sustina echipa. Fara folos. In minutul 67, Andrei Cristea a trimis peste poarta cu capul, dupa cornerul lui Zicu, apoi Marius Niculae si-a incercat si el lovitura de cap, pe langa buturile adverse.

Blazek a facut 0-2 in minutul 84, dupa ce a facut praf apararea lui Dinamo, iar apoi a inceput macelul. Fanii dinamovisti au intrat pe pista arenei, unul dintre ei chiar pe teren, iar partida a fost intrerupta, cu patru-cinci minute inainte de sfarsit.

Dinamo va pierde, cu siguranta, scor 0-3, plus ca va fi exclusa din Europa, ros-albii fiind recidivisti, dupa episodul Nijmegen, din 2008.

Comentariul LIVE al meciului Dinamo - Slovan

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 30. Tamas, 21. D. Grigore, 3. Pulhac - 22. Torje, 6. Rus (7. Zicu '56), 29. N'Doye, 20. Ad. Cristea - 9. M. Niculae (99. Cl. Niculescu '83), 10. Danciulescu (17. A. Cristea '46). Antrenor: Dario Bonetti.

Slovan: 1. Hauzr - 32. Gebre Selassie, 11. Holenak, 21. Dejmek, 19. Vulin - 10. Gecov, 22. Corici (28. Blazek '75) - 18. Dockal, 23. Papousek (6. Vacha '66), 8. Liska - 15. Kerici. Antrenor: Ladislav Skorpil.

Cartonase galbene: Zicu '75 / Gecov '30

Onlinesport: Andrei Preotu


Dinamo pierde cu Slovan Liberec cu suporterii pe masa