Dinamo

Dinamo n-a mai batut pe nimeni din august. Juventus, victima sigura?

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Echipa Dinamo trage cortina, luni seara, peste etapa a 14-a din Liga 1 Betano, meci prin care “cainii” spera sa incheie o perioada extrem de nefasta.

Ajunsi pe locul opt al clasamentul, cu 17 puncte acumulate, dinamovistii n-au mai invins pe nimeni de la finalul lunii august.

De la un 3-1 in deplasare cu FC Voluntari, Dinamo a mai obtinut doar doua puncte in urmatoarele cinci meciuri de campionat.

Totul a culminat cu infrangerile suferite in pe teren propriu cu ACS Poli Timisoara (1-2) si Concordia Chiajna (2-3), intre acestea Dinamo pierzand si derby-ul cu FCSB, in deplasare, cu 0-1.

Singurele puncte au venit dupa remizele cu CSU Craiova (2-2), cand Dinamo s-a vazut egalata de la 2-0, si cu Astra Giurgiu in Stefan cel Mare (1-1).

Vasile Miriuta, omul adus sa-l inlocuiasca pe Cosmin Contra, n-are deocamdata nicio victorie pe banca lui Dinamo si a obtinut doar un punct in trei meciuri.

Primul prilej pentru a indrepta corabia pentru Dinamo este meciul cu Juventus, ultima clasata dupa turul de campionat si echipa care n-a castigat niciun meci in Liga 1.



Dinamo n-a mai batut pe nimeni din august. Juventus, victima sigura?