Dinamo

Dinamo muta spectaculos la nivel administrativ

Sursă foto: fcdinamo.ro

Clubul Dinamo a anuntat, miercuri, numele noului director sportiv in persoana fostului arbitru international Anton Helesteanu.

Fost la FC Botosani, Helesteanu isi va intra in paine de la 1 iulie, anunta site-ul oficial al lui Dinamo.

În vârstă de 48 de ani, fostul arbitru internațional și-a început cariera de conducător de club în urmă cu 10 ani, ca președinte executiv la FC Vaslui, și a mai fost director general la FCM Tg. Mureș (2011-2013) și director sportiv la FC Botoșani (2013-2018).

"Dinamo reprezintă, pentru mine, împlinirea unui vis de adoslescent, mai exact de a face parte din clubul pe care-l admir și îl susțin. Cunosc și înțeleg foarte bine ce înseamnă istoria și tradiția acestui club. Repet, am această convingere pentru că este o diferență între a cunoaște și a înțelege.

"După un ciclu de 5 ani la FC Botoșani, unde cred că echipa din Moldova a realizat lucruri importante în fotbal și a ajuns până în cupele europene, mi-am dorit ceva mai mult, o provocare mai mare. Un mesaj pentru suflarea dinamovistă? Pentru mine, Dinamo este Corabia din poezia mea preferată a lui Esenin. După o viață de om, ea nu s-a scufundat, așa cum mulți au vrut în fiecare an", a declarat noul director sportiv al al clubului din Ștefan cel Mare, Anton Heleșteanu.



Dinamo muta spectaculos la nivel administrativ