Dinamo

Dinamo la mana lui Badea

Sursă foto: fcdinamo.ro

Vanzarea clubului Dinamo este in acest moment conditionata de acordul fostului presedinte Nicolae Badea.

“Daca aceasta tranzactie se va face, va fi una tripartida. Vom avea o intalnire cu domnul Badea si domnul Negoita pentru a pune cap la cap informatiile legate de anumite probleme. Exista o decizie a instantei cu privire la o creanta apartinand domnului Badea. Exista deschiderea totala a domnului Badea pentru aceasta tranzactie”, a declarat Adrian Thiess, intermediarul vanzarii clubului din Stefan cel Mare, la Pro x.

“In ceea ce priveste seriozitatea potentialului cumparator si nu ma refer la o persoana, ci la o entitate. Exista o companie de investitie din Marea Britanie, o companie cu un background financiar. Exista un singur interes ca acest club sa aiba un viitor pe masura renumelui sau”, a adaugat Thiess.

Acesta a mai spus ca la Dinamo ar putea ajunge jucatori importanti, cu renume in Europa, pentru a ridica echipa din Stefan cel Mare in topul fotbalului romanesc.

“Asteptarile acestor investitori nu sunt de azi pe maine. Oamenii si-au facut temele foarte serios si asteapta rezultate peste 3-4 ani. Acum la noi este problema, exista oameni cu alte interese si pe mine discutiile ma fac sa pierd foarte mult timp. Nu exista un deadline pentru aceasta preluare, dar din datele pe care le am semnarea acestei tranzactie ar urma sa se faca pana la sfarsitul lunii mai”, a mai spus Thiess.



Dinamo la mana lui Badea