Dinamo

Dinamo l-a prezentat pe grecul Kainourgios

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Fotbalistul grec Nikolaos Kainourgios a semnat un contract cu clubul Dinamo Bucuresti pana la finalul acestui sezon competitional, a anuntat administratorul special Iuliu Muresan pentru pagina oficiala de Facebook.

Stangaci, 23 de ani impliniti luna trecuta, pe 8 septembrie, Nikolaos Kainourgios poate evolua pe mai multe posturi, fundas sau mijlocas de banda, dar si inter stanga.

Nikolaos Kainourgios a jucat ultima oara in prima liga a campionatului belgian pentru Zulte Waregem, 15 meciuri si doua goluri in sezonul trecut.

Fost component al reprezentativei sub 21 de ani a Greciei, Nikolaos Kainourgios si-a inceput cariera in campionatul elen la Trachones Alimou si a mai evoluat in tara sa natala pentru pentru echipa sub 19 ani a clubului Giannina, Aittitos si Sparti, fiind transferat in vara anului 2019 in Belgia, la Zulte Waregem.

Noul jucator dinamovist a trecut testele medicale si a intrat in programul de pregatire stabilit de antrenorul principal Mircea Rednic in cantonamentul de la Saftica.

16 este numarul oficial de joc al lui Nikolaos Kainourgios la Dinamo Bucuresti.



Dinamo l-a prezentat pe grecul Kainourgios