Dinamo

Dinamo isi joaca sansa la titlu in primul meci din playoff

Sursă foto: fcdinamo.ro

Cosmin Contra, antrenorul cu patru victorii din tot atatea meciuri de la venirea la Dinamo, crede ca echipa sa ar iesi din lupta pentru titlu in eventualitatea unui insucces in deplasare cu Viitorul (luni, 20:30).

“Cei de la Viitorul au un avans de cinci puncte in fata noastra. Daca pierdem acest meci iesim din lupta pentru castigarea campionatului. Stim ca Dinamo nu prea a castigat impotriva lor in ultimul timp, dar sper ca acest lucru sa ne ambitioneze. Am intrat in acest playoff cu gandul de a castiga cat mai multe meciuri. Dinamo pleaca in playoff cu ultima sansa la titlu, daca ne uitam la clasament, si nu depindem doar de rezultatele noastre”, a spus Contra intr-o conferinta de presa.

“Viitorul este o echipa care joaca un fotbal placut si merita sa fie pe primul loc dupa sezonul regulat. Este o echipa periculoasa careia ii place sa joace fotbal. Baietii mei stiu ce trebuie facut pentru a obtine un rezultat bun la Ovidiu. Nu e niciun duel intre mine si Hagi. Noi suntem actorii secundari si incercam sa ne facem cat mai bine treaba ca antrenori”, a adaugat Contra.

Meciul Viitorul - Dinamo va fi live text pe onlinesport.ro, luni seara, de la 20:30.



Dinamo isi joaca sansa la titlu in primul meci din playoff