Dinamo

Dinamo i-a gasit inlocuitor lui Eugen Neagoe

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Pentru Dinamo urmeaza o deplasare extrem de dificila pe terenul campioanei CFR Cluj in etapa a 3-a din Liga 1, meci unde ”cainii” nu-l vor avea pe antrenorul Eugen Neagoe alaturi pe banca tehnica.

Neagoe abia ce a fost externat din spital dupa infarctul suferit la partida cu Universitatea Craiova si vreme de cateva saptamani va fi indisponibil.

Conducerea lui Dinamo nu se grabeste cu gasirea unui inlocuitor si numirea secundului Sebastian Moga sa conduca echipa la meciul cu CFR Cluj reprezinta semnul ca se asteapta recuperarea lui Eugen Neagoe pentru ca acesta sa-si continue munca.

”Eugen ne-a transmis sa fim alaturi de echipa, sa facem tot ce e posibil, tot ce depinde de noi si ca el are incredere in jucatori. Imbucurator este faptul ca el e bine. Am discutat cu el, am discutat despre antrenamente. Pana la meciul cu CFR o sa ma ocup eu de echipa impreuna cu staff-ul meu. Dupa meciul cu CFR vom vedea ce decizie va lua clubul”, a declarat Sebastian Moga intr-o conferinta de presa.

Acesta a vorbit si despre partida cu CFR Cluj, o echipa in crestere de forma si care a ajuns la trei victorii consecutive.

”O sa fie un meci dificil, dar o sa avem o alta mentalitate, alta atitudine. Nu ar fi o minune ca Dinamo sa castige cu CFR, de ce sa fie o minune? In fotbal se poate intampla orice. Un egal ar fi multumitor, dar noi mergem sa castigam. Am incredere pentru ca jucatorii au aratat altceva la antrenamente. Au inteles ce inseamna Dinamo si spiritul lui Dinamo. Toti vor sa arate ca sunt jucatori valorosi”, a mai spus Moga.

Dupa primele doua etape Dinamo este ultima in clasamentul din Liga 1, fara punct sau gol marcat. De incasat a incasat deja sapte.



Dinamo i-a gasit inlocuitor lui Eugen Neagoe