Dinamo

Dinamo are un nou manager sportiv

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial că Marius Adrian Nicolae este, de astăzi, noul manager sportiv al clubului din Ștefan cel Mare.

Susținător al echipei din Stefan cel Mare și membru DDB, Marius Adrian Nicolae a fost manager sportiv la Universitatea Cluj și la Petrolul Ploiești, iar în străinătate a activat la clubul chinez Guangzhou R&F.

Apreciat pentru loialitatea și profesionalismul de care a dat dovadă în carieră, Marius Adrian Nicolae a avut un rol important în perioada în care Petrolul Ploiești a câştigat Cupa României după o pauză de 18 ani în România şi a ajuns, de două ori consecutiv, până în play-off-ul Europa League.

"Este o zi importantă pentru mine și mă bucur că pot susține Dinamo și dintr-o poziție oficială. Până acum am făcut-o cu inima doar din stadion sau din fața televizorului, ca membru DDB. Sper ca împreună cu toată suflarea dinamovistă să salvăm acest club atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv", a declarat Marius Adrian Nicolae pentru www.fcdinamo.ro.



Dinamo are un nou manager sportiv