Dinamo

Dinamo anunta transferul englezului Mustoe

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial transferul fundașului stânga englez David Jordan Mustoe la clubul din Ștefan cel Mare.

Ultima oară în campionatul Finlandei, la SJK Seinajoki, Mustoe și-a început cariera la academia de juniori a lui Liverpool, a jucat în Anglia pentru cluburile Wigan, Barnet, Morecambe, Carlisle, Bury, Wycombe, Accrington și a mai evoluat trei sezoane pentru belgienii de la Westerlo, anunta fcdinamo.ro

Noul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a debutat în tricoul alb-roșu în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire în Turcia, 0-2 cu croații de la Hajduk Split.

3 sezoane consecutive a evoluat Mustoe pentru Westerlo, între 2014 și 2017, în prima ligă a campionatului belgian. A adunat 46 de jocuri în campionatul Belgiei.

1 trofeu are Mustoe în palmares, Cupa Angliei în 2013, când a făcut parte din lotul lărgit al celor de la Wigan, învingători în finală, 1-0 cu Manchester City.

61 de meciuri a adunat Mustoe în campionatul englez, în League One (14) și League Two (47). A mai jucat în Cupa Angliei (4) și Cupa Ligii (1), fără a bifa vreun minut pentru Wigan în Premier League sau Championship.Dinamo anunta transferul englezului Mustoe