Dinamo

Danciulescu: “Mergem la Astra sa castigam”

Ionel Danciulescu, coordonatorul activitatii tehnice de la Dinamo, spune ca formatia din Stefan cel Mare merge la Giurgiu cu gandul victoriei.

“Pentru mine cel mai important este meciul cu Astra. Un meci dificil, jucam impotriva unei echipe foarte bune, o echipa europeana. Cred ca au avut un parcurs destul de bun avand in vedere ca sunt la inceput de drum in Europa. In ultimii ani Astra a inceput sa fie un club destul de important in fotbalul romanesc”, a declarat Danciulescu, vineri, intr-o conferinta de presa.

“Suntem pregatiti pentru acest meci si speram sa ne intoarcem cu puncte de acolo. Am mare incredere in baieti si sunt convins ca ne vom intoarce cu puncte sau punct. Plec de la premisa ca mergem sa castigam”, a adaugat oficialul dinamovist.

Dinamo are doua probleme de lot inaintea partidei cu Astra si o revenire

“Grecu este suspendat, iar Rotariu nu s-a antrenat in ultimele trei zile si nu face parte din lot. A revenit Patrick dupa raceala si cam atat”, a mai spus Danciulescu.

Acesta a mai declarat ca nu este deranjat de zvonurile care circula cu privire la inlocuirea sa in iarna.

“Nu sunt deranjat si decizia apartine domnilor Negoita si Anghelache. Am mare incredere in echipa, in baieti si as vrea sa vedem Dinamo ca un comando la aceste ultime doua meciuri din 2014”, este de parere Danciulescu.

Meciul Astra-Dinamo va fi live text pe onlinesport.ro sambata seara de la ora 20:30.



Danciulescu: “Mergem la Astra sa castigam”