Dinamo

Danciulescu dupa 1-6 cu Astra: "O mare umilinta, un esec usturator"

Dinamo nu a mai incasat sase goluri intr-un meci din prima divizie a Romaniei din anul 1958, iar Ionel Danciulescu a fost partas sambata seara la un astfel de episod dureros pentru echipa din Stefan cel Mare in deplasare cu Astra Giurgiu.

"Am fost depasiti la toate capitolele. E numai si numai vina mea, eu am fost aproape de echipa, eu am pregatit echipa. Acum nu mai avem nimic de spus, de facut, decat sa ne pregatim pentru meciul cu Universitatea Cluj din Cupa Ligii. E o umilinta pentru ceea ce inseamna Dinamo, un esec usturator, dar trebuie sa trecem peste acest esec", a declarat Danciulescu dupa meci la Look tv.

"Jucatorii nu au nicio vina, vina este in totalitate a mea. Maniera cum am pierdut aceasta partida, asta e mai dureroasa pentru mine. Imi pare sincer rau, imi cer scuze pentru acest esec. Atat s-a putut in aceasta zi. Eram destul de increzator, mai ales ca veneam dupa doua partide destul de bune. Nu credeam ca poates iasa chiar asa de urat pentru noi. Mi-e si rusine sa spun scorul final. Insa adevaratele caractere in momentele grele se vad. Am incredere in baieti ca sambata vor fi altii", a completat coordonatorul activitatii tehnice de la Dinamo.

[news-111193]



Danciulescu dupa 1-6 cu Astra: "O mare umilinta, un esec usturator"