Dinamo

Cosmin Contra: “Am fost o rusine de echipa”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dupa al patrulea meci consecutiv pierdut antrenorul Cosmin Contra spune ca-i este rusine sa poarte sigla clubului din Stefan cel Mare. Acesta nu-si explica forma slaba a jucatorilor adusi in ultimele saptamani.

“Vreau sa-mi cer scuze suporterilor dinamovisti pentru imaginea aratata. Imi e rusine ca port aceasta sigla. E inexplicabil ce s-a intamplat. Nu m-am asteptat la felul in care au aratat jucatorii. O victorie meritata pentru Sepsi, felicitari! Sunt fara cuvinte, n-am ce sa gasesc ceva pozitiv. Am fost o rusine de echipa.

“N-ar trebui sa fie o problema aceasta adaptare. Ultimele trei saptamani am lucrat foarte bine la antrenamente, dar aratam mult mai rau decat inaintea acestei pauze competitionale.

“Ne-au dominat din toate punctele de vedere. N-am avut personalitate sa jucam. Sa nu castigi un duel, sa nu poti face o preluare cu om in spate. Pentru mine este un mare semnal de alarma. La urmatorul meci prefer sa joc cu tinerii. Din pacate nu joaca salariile. Daca ar juca salariile, am fi in primele trei din Romania”, a mai spus Cosmin Contra.

“Nu s-a linistit nicio apa. Patru infrangeri la rand si lucrurile sunt foarte nelinistite. Pentru mine vor fi zile grele. Sunt la dispozitia conducerii pentru orice vor decide sa faca. Nu-mi ramane decat sa gasesc solutii si sa incerc sa schimb fata echipei”, a concluzionat Contra dupa meciul de la Sf.Gheorghe.



Cosmin Contra: “Am fost o rusine de echipa”