Dinamo

Cornel Dinu, impresionat de mesajul echipei

Administratorul delegal al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, marti, ca a fost impresionat de mesajul de "La Multi Ani" transmis de echipa prin intermediul unui banner amplasat pe teren în dreptul Spitalului de Urgenta Floreasca, unde se afla internat oficialul dinamovist.
"M-a impresionat mesajul echipei! Din pacate, din cauza unui program strict de analize nu am reusit sa ies la geam, sa le multumesc acestor baieti minunati.

"Tuturor dinamovistilor, prietenilor, celor care sunt alaturi de mine le transmit cele mai frumoase gânduri de multumire si recunostinta", a declarat Dinu pentru site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare.

Jucatorii echipei Dinamo i-au urat La Multi Ani într-un mod inedit administratorului delegat Cornel Dinu, ei afisând un banner pe terenul central, îndreptat spre Spitalul de Urgenta Floreasca, unde se afla internat oficialul dinamovist.

"La Multi Ani, Mister!" scria pe bannerul în culorile alb-rosu amplasat pe terenul central si orientat spre Spitalul de Urgenta Floreasca.

Cornel Dinu, fosta glorie dinamovista, împlineste astazi 63 de ani.



Cornel Dinu, impresionat de mesajul echipei