Dinamo

Contra: “Sunt un antrenor fericit”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat multumit de 1-1 cu Athletic Bilbao in prima mansa a dublei din turul 3 preliminar al Europa League.

“Eu m-am speriat de primele 20 de minute, am inceput foarte tematori. Pe undeva ma asteptam, era singurul lucru de care mi-era frica, debutul in Europa dupa cinci ani”, a spus Contra la Tvr.

“Dupa golul marcat de ei echipa a iesit la joc, la pauza am facut si schimbarea cu Rivaldinho pentru ca nu aveam nimic de pierdut. Sunt un antrenor fericit pentru ca baietii au dat tot ce au avut mai bun. In repriza a doua i-am dominat din toate punctele de vedere, am inteles ca am avut si un gol valabil, dar per total sunt multumit”, a adaugat antrenorul dinamovist.

Ganduri pentru retur

“Daca suntem capabili pe noul San Mames sa nu ne domine emotiile si sa jucam ca in repriza secunda, cred ca avem sansa noastra. A doua repriza imi da sperante ca putem produce surpriza cea mare la Bilbao”, crede Contra.

Dinamo a terminat la egalitate cu Athletic Bilbao, scor 1-1, joi seara, pe Arena Nationala. Pentru Dinamo a marcat brazilianul Rivaldinho cu un super sut in debutul partii secunde.



Contra: “Sunt un antrenor fericit”