Dinamo

Contra schimba liniile cu Viitorul

Sursă foto: fcdinamo.ro

Antrenorul Cosmin Contra spune ca va face schimbari in primul 11 al echipei Dinamo in meciul cu Viitorul de duminica din etapa a 3-a Ligii 1 Betano.

"Vom avea un meci extraordinar de greu împotriva echipei campioane. Toţi spun că Viitorul va avea un recul în acest campionat, dar sunt aceeaşi jucători, cu acelaşi fotbal de calitate şi din acest punct de vedere va fi un meci foarte greu pentru noi. Important este să câştigăm, pentru că am pierdut cu Botoşani acasă, dar pentru asta trebuie să ne prezentăm bine fizic şi mental”, a spus Contra intr-o conferinta de presa.

“Anton şi Albin poate că vor fi titulari, deşi nu sunt la potenţial maxim, au experienţă şi mizez pe asta. Avem un lot de 24 de jucători, vom face destule schimbări faţă de meciul cu Bilbao. Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să demonstreze că pot face faţă la Dinamo. Eu vreau să-i văd motivaţi indiferent că vorbim de Bilbao sau Botoşani sau Viitorul. Şi vreau să respecte fiecare adversar în parte. Mă aştept ca Gică Hagi să facă unele schimbări, eu aş face în locul lui”, a mai spus Contra.

Viitorul – Dinamo este live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 18:00.



Contra schimba liniile cu Viitorul