Dinamo

Contra recunoaste ca sunt probleme cu banii la Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Antrenorul Cosmin Contra a admis, vineri, ca exista o neliniste in ceea ce priveste o serie de plati pe care noii investitori nu le-au facut.

“Până acum, la nivel de aducere de jucători, e clar că stăm bine, am adus cam tot ce ne-am dorit noi să aducem în privinţa profilului de jucători

“Există totuşi această nelinişte la nivel administrativ, pentru că nu s-au pus bazele noului consiliu de administraţie, nu s-au pus bazele noii structuri la Dinamo, nu s-au făcut acele plăţi care ar fi trebuit să se facă până acum şi atunci cred că există o nelinişte din partea tuturor la acest nivel”, a declarat Cosmin Contra intr-o conferinta.

In acelasi timp, antrenorul lui Dinamo se arata optimist ca in cel mai scurt timp lucrurile vor fi puse la punct.

“Este o nelinişte, dar în acelaşi timp am încredere că acest proiect este cel care ni s-a prezentat şi vom putea să facem din Dinamo o echipă mare din toate punctele de vedere”, a mai spus Contra.

Meciul cu Sepsi

Ajunsa pe locul 14 in clasament pe Dinamo o asteapta un meci greu in deplasare cu Sepsi Sf.Gheorghe.

“Jucăm împotriva unei echipe care în acest început de campionat arată foarte bine, o echipă care în şapte jocuri a pierdut doar un singur meci, în prima etapă, cu Craiova, în rest, trei rezultate de egalitate, după care au venit trei victorii la rând.

“Au un moral ridicat, au făcut ultimele trei meciuri foarte bune, au câştigat categoric la Iaşi, 4-1. Se vede că proiectul de la Sepsi este unul serios, se vede că există linişte la Sepsi pentru implementarea acestui proiect. Cum ajungem noi la acest meci şi cum ajung ei sunt situaţii diferite”, a declarat Contra.

Meciul Sepsi – Dinamo este live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la 21:45.



Contra recunoaste ca sunt probleme cu banii la Dinamo