Dinamo

Contra, prezentat oficial la Dinamo: “Am gasit jucatori afectati”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra a fost prezentat oficial la Dinamo, duminica dimineata, intr-o conferinta de presa organizata chiar in cantonamentul de la Saftica.

“N-am vrut sa fac mai repede nicio prezentare. Am venit sa muncesc si sa castig meciul de maine. Am acceptat aceasta provocare pentru ca ma cunosc ca persoana si imi plac provocarile. Am incredere in mine, in staff-ul meu, in jucatori. Cred ca Dinamo are o echipa buna si poate sa-si indeplineasca obiectivele”, a declarat Contra.

“Avem nevoie de un joc bun maine si un prim rezultat favorabil. Sper ca in aceste 2-3 zile cat am fost la echipa sa fi reusit sa le readuc un pic increderea jucatorilor. Nu e usor sa pierzi doua meciuri consecutive si am gasit niste jucatori abatuti. Chiar daca antrenorul plateste, jucatorii sunt constienti ca mare parte din vina e a lor. Sper ca in meciul cu Botosaniul, o echipa bine asezata in teren si cu jucatori experimentati”, a adaugat noul antrenor al lui Dinamo.

Obiective

“Avem o intelegere pentru anul viitor daca obiectivele se vor indeplini. Mi-e usor sa lucrez la Dinamo cunoscand multi oameni din club. Obiectivele sunt clare, iar intrarea in playoff este unul dintre ele. Avem sanse matematice si vom lua fiecare meci in parte. Primul si cel mai importante este maine seara, cu Botosaniul”, crede Contra.

“Am gasit un grup destul de afectat de tot ce s-a intamplat, de demiterea lui nea Ando, si cred ca vor sa faca un meci bun si pentru el. Contra sper ca e antrenorul care o duce pe Dinamo in playoff si care a castigat Cupa Romaniei si Cupa Ligii. Presiune am avut tot timpul si eu imi pun mereu o presiune sa castig toate meciurile”, a mai spus cel supranumit “Gurita”.



Contra, prezentat oficial la Dinamo: “Am gasit jucatori afectati”