Dinamo

Contra: “Le-am adus incredere baietilor”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra are patru victorii in patru meciuri la Dinamo si a calificat echipa in playoff dupa ce anul incepuse cu doua infrangeri pentru “caini”, iar sperantele pentru playoff erau la un moment dat infime.

“De cand sunt la Dinamo am trait toate partidele la intensitate maxima. Sunt fericit pentru jucatorii mei si am realizat ceea ce foarte putini mai credeau, calificarea in playoff. Eu am crezut si de asta am si venit. Incepe un nou drum in care trebuie sa ne imbunatatim multe lucruri, dar sa avem acelasi spirit. Le-am adus incredere baietilor si le-am spus ca Dinamo joaca intotdeauna la victorie, ca trebuie sa ne sacrificam mai mult pentru fiecare minge”, a declarat Contra dupa victoria cu Pandurii.

“Pandurii nu e chiar asa o echipa sa nu-ti puna probleme. Am inceput mai prost, ei au dominat ca intensitate, dar apoi am dominat, am dat gol, am avut si alte ocazii. In a doua repriza am cazut fizic, psihic, nu stiu, si ne-au dominat cei de la Pandurii, o dominare sterila. Am dat apoi al doilea gol pe contraatac. La Dinamo sunt jucatori care pot da mult mai mult. Trebuie sa aratam mult mai bine in playoff”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Dan Nistor a marcat golul de 2-0 pentru Dinamo cu o super executie din afara careului, iar la final a vorbit despre sansele echipei in playoff.

“Ne bucuram foarte mult, suntem fericiti si in seara asta cred ca o sa petrecem. Imi pare rau pentru Pandurii. Am iubit-o si o voi iubi in continuare. Mi-a fost foarte frica, ei nu aveau ce sa piarda si cred ca am demonstrat ca meritam sa fim in playoff. Va fi un alt campionat in playoff si tindem la titlu”, a spus mijlocasul dinamovist.

Dinamo a incheiat sezonul regulat cu 41 de puncte si va incepe playoff-ul de la cota 21 de puncte pe locul cinci sau sase in functie de rezultatul dintre Astra Giurgiu si FC Botosani, meci programat luni de la ora 20:30. Astra are in acest moment 41 de puncte si poate trece peste Dinamo in clasament.



Contra: “Le-am adus incredere baietilor”