Dinamo

Contra lauda transferurile lui Dinamo: “Aveam nevoie sa ne miscam repede”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Antrenorul Cosmin Contra se declara multumit de transferurile efectuate de Dinamo in ultima perioada.

“Aveam nevoie sa ne miscam repede pe piata transferurilor. Aveam nevoie de aducerea unor jucator cu experienta. Am adus sase jucatori in aceasta perioada si e foarte bine.

“Speram sa se impuna rapid. Jocul echipei speram sa creasca si jucatorii tineri sa creasca si ei alaturi de acesti fotbalisti pe care i-am adus”, a declarat Cosmin Contra intr-o conferinta de presa.

Dinamo trebuie sa ajunga acolo unde ii este locul, adica intre primele cluburi din Romania. Toti cei care au venit isi dau seama ca au ajuns la Dinamo. Unii se vor adapta mai repede, altii vor avea nevoie de mai mult timp. Eu sper sa reusesc sa formez o echipa buna in cel mai scurt timp”, a adaugat antrenorul lui Dinamo.

Exista si contestatari ai noului proiect de la Dinamo, printre acestia numarandu-se fostul selectioner Victor Piturca.

“Cred că tot ce se întâmplă acum la Dinamo e total neprofesionist. În momentul ăsta, părerea mea, mai mult de şase luni, un an nu va dura şi se va încheia totul.

“Nu văd jucătorii ăştia care au venit acum la Dinamo jucători aşa mari, jucători aşa buni. Fără să-i cunosc. Eu când am mers la Craiova am stat vreo trei luni, zi şi noapte, să caut jucători”, a declarat Piturca la Digisport.



Contra lauda transferurile lui Dinamo: “Aveam nevoie sa ne miscam repede”