Dinamo

Contra isi cearta jucatorii dupa egalul cu Craiova

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra s-a declarat nemultumit de atitudinea jucatorilor sai la meciul cu Universitatea Craiova in egalul 0-0 din etapa a 2-a de playoff.

“Nu ne ajuta nici pe noi si nici pe ei acest egal. Ei au surprins cu asezarea din start, cu doi atacanti, au incercat sa superioritate la nivelul fundasilor centrali. Le-a reusit avand cea mai mare ocazie din repriza prin Ivan. In a doua repriza am avut si noi ocazii, ne-am deschis mai mult, dar cred ca la ultima pasa ne-a lipsit inspiratia, ne-am batut joc de toate fazele fixe. Lucram ceva la antrenament si nu suntem capabil sa punem in practica. Puteam sa castigam daca am fi fost inspirati la cate faze fixe am avut”, a declarat Contra dupa meci.

“E al doilea egal, pierdem puncte si e greu sa te apropii de echipele care castiga. Mai sunt opt etape, sunt multe puncte puse in joc si ne vom lupta pana la capat. Pauza e benefica pentru ca e un pic de relaxare dupa intrarea in playoff”, a adaugat antrenorul lui Dinamo.

Dinamo ramane ultima in playoff la sapte puncte de liderul Viitorul, in timp ce Craiova este a patra la sase puncte de lider.



Contra isi cearta jucatorii dupa egalul cu Craiova