Dinamo

Contra il vede pe Miriuta in locul sau la Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra a vorbit intr-o conferinta de presa despre viitorul sau la Dinamo si despre posibilul succesor pe banca formatiei din Stefan cel Mare in eventualitatea in care nu va ajunge la un numitor comun cu oficialii dinamovisti.

“Suntem in discutii. Nu sunt usoare pentru ca exista niste exigente pe care eu le am si vedem daca pot fi satisfacute de patronul echipei. Cred ca va incerca sa ajungem la o intelegere. Suntem pe drumul cel bun, dar mai sunt multe lucruri de pus la punct.  Miriuta este prietenul meu, am facut scoala de antrenori impreuna. Suta la suta cred ca este pregatit sa o preia pe Dinamo. Este un antrenor foarte bun”, a declarat tehnicianul dinamovist.

“Ma asteptam la acest recul in playoff, dar se intampla la o echipa de fotbal sa ai si meciuri in care nu-ti iese jocul. Imi doresc ca Dinamo sa se poata bate cu adevarat la titlu avand un lot pentru conditia lui Dinamo. Jucatorii sunt destul de abatuti fizic si psihic, dar am incercat sa lucram la moralul lor. E important sa castigam impotriva unei formatii care este in forma (n.r. - CFR Cluj) pentru linistea noastra”, a mai spus Contra.

Dinamo – CFR Cluj se joaca, miercuri seara, de la ora 21:00 live text pe onlinesport.ro. Este primul meci al etapei a 4-a in playoff.



Contra il vede pe Miriuta in locul sau la Dinamo