Dinamo

Contra, fara voce dupa primul meci la Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra a ramas fara voce dupa meciul cu FC Botosani, primul sustinut de fostul international pe banca lui Dinamo la trei zile de la preluarea “cainilor”.

“Ma asteptam sa fie asa greu. Botosaniul, o echipa foarte bine asezata in teren care s-a batut pentru toate mingile. Am facut greseli la ocaziile lor. Am incercat sa aduc un suflu nou, dar nu puteam face mai mult in trei zile”, a spus Contra dupa meciul castigat cu 1-0.

Mutarea decisiva

“La pauza am facut ce fac eu deobicei, am incercat sa-i linistesc putin. Am schimbat din 4-2-3-1 in 4-3-3 si le-am spus ca n-avem nimic de pierdut. Am avut 3-4 ocazii in primele minute, dupa aia au avut si ei ocazii pentru ca ne-am deschis. Am dat noi primul gol, am avut si noroc. Poate victoria aceasta schimba moralul jucatorilor si ne asteapta o noua finala cu Craiova. Nu ne va ierta Craiova daca facem aceleasi greseli”, a mai spus Contra.

Ceccarrelli out

Contra a explicat si de ce l-a lasat in afara lotului pe italianului Ceccarrelli, unul dintre jucatorii adusi de Adrian Mutu la Dinamo.

“Aveam nevoie de toti jucatorii de atac si eu asa fac. Cand am nevoie sa castig un meci nu pun jucatori de aparare pe banca”, a declarat noul antrenor al lui Dinamo.



Contra, fara voce dupa primul meci la Dinamo