Dinamo

Contra: “Dinamo n-are viitor fara stadion”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Antrenorul Cosmin Contra a tras un nou semnal de alarma cu privire la reconstructia stadionului din Soseaua Stefan cel Mare si viitorul lui Dinamo in absenta unei arene moderne.

“Daca nu se face stadionl, viitorul echipei Dinamo este foarte sumbru din toate punctele de vedere. Fara stadion, Dinamo n-are viitor si poate investitorul echipei se va retrage. N-are rost sa ramana la un club care n-are viitor. Poate inca un club de traditie va disparea”, a spus Contra intr-o conferinta de presa.

Atac la Badea

“Daca domnul Badea doarme linistit noapte ca poate sa duca la falimentarea unui club de traditie ca Dinamo, e treaba dansului, sau cine e responsabil pentru neconstruirea acestui stadion. Pentru mine e de neconceput ca Guvernul Romaniei sa vrea sa faca un stadion nou si din cauza unor razboaie personale sa aiba de suferit un club de o asemenea traditie, cu asemenea suporteri in spate”, a mai spus Contra.

Finantatorul Ionut Negoita si managerul general Adrian Mutu se intalnesc, miercuri, cu ministrul de interne Carmen Dan pentru o discutie decisiva in privinta situatiei stadionului Dinamo.

De la intalnire a lipsit celalalt factor decizional, Nicolae Badea, omul care detine in proprietate mai multe bunuri si imobile din incinta arenei.



Contra: “Dinamo n-are viitor fara stadion”