Dinamo

Contra despre meciul cu Craiova: "O noua finala"

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a prefatat, sambata, intr-o conferinta de presa, disputa cu Universitatea Craiova din etapa a 2-a a playoff-ului.

"Este un meci foarte important pentru noi. După egalul obţinut pe terenul liderului, avem nevoie de cele trei puncte. Pentru noi este o finală dacă vrem să rămânem în cursa pentru cele două locuri care ne dau şansa să jucăm în Liga Campionilor. Mâine e un meci crucial pentru noi şi cred că şi pentru Craiova. E o finală, cum sunt toate în play-off", a spus Contra, anunta site-ul oficial al lui Dinamo.

"Jucăm cu suporterii lângă noi şi sperăm să câştigăm acest meci. Nu va fi uşor, Craiova e o echipă extraordinară, o echipă care joacă un fotbal plăcut, cu o viteză de joc foarte bună şi trebuie să fim foarte concentraţi, foarte atenţi dacă vrem să câştigăm acest meci", a adaugat tehnicianul lui Dinamo.

Echipa din Stefan cel Mare nu va putea conta la meciul de duminica seara, 20:30, pe May, Maric, Branescu si Petre. Primii trei sunt accidentati, iar ultimul nu s-a antrenat fiind la pat cu febra.

Meciul Dinamo - Universitatea Craiova va fi live text pe onlinesport.ro duminica de la ora 20:30.



Contra despre meciul cu Craiova: "O noua finala"