Dinamo

Contra, ambitii mai pentru sezonul urmator

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, are planuri mari pentru sezonul urmator, dupa ce a castigat Cupa Ligii si s-a clasat pe podium dupa o activitate de doar cateva luni in Stefan cel Mare.

“Speram sa avem noroc la tragerea la sorti si sa avem posibilitatea de a ne bate pentru intrarea in grupele Europa League”, a declarat Contra la postul sport.ro

“Vom incerca sa luam campionatul sezonul urmator. Vrem jucatori buni din Romania, dar problema este ca se cer foarte multi bani pe acesti jucatori”, a adaugat Contra.

Dinamo revine in cupele europene dupa o absenta de cinci ani, perioada in care clubul a trecut printr-o procedura de insolventa, si va intra in turul 3 preliminar al Europa League.

Practic, pentru a ajunge in faza grupelor, Dinamo trebuie sa elimine doua echipe, in conditiile in care adversarii din playoff se anunta dintre cei mai puternici precum AC Milan sau PSV Eindhoven.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 11 13 26
2 Steaua 12 10 25
3 Craiova 12 8 23
4 Astra 11 9 22
5 Botosani 11 6 20
6 Timisoara 12 0 18
Contra, ambitii mai pentru sezonul urmator