Dinamo

Conditia lui Contra de a continua la Dinamo

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Cosmin Contra a calificat-o pe Dinamo in playoff dupa un parcurs impresionant, iar conducerea clubului din Stefan cel Mare trage sperante pentru convingerea antrenorului sa ramana si dupa terminarea acestui sezon.

Contra a semnat un contract valabil doar pana la finalul campionatului, dar a spus inca de la inceput ca este dispus sa discute o eventuala prelungire in functie de rezultate.

Meciul cu Universitatea Craiova din a doua etapa de playoff este hotarator pentru decizia pe care o va lua Contra in privinta ramanerii sale la Dinamo.

“Sa vedem daca toate partile sunt pregatite pentru a face acest pas. Eu sunt dispus. Sunt sanse mari sa se intample acest lucru, daca va iesi bine meciul cu Universitatea Craiova”, a declarat Contra la Digi Sport.

Acesta se gandeste si la o eventuala participare in cupele europene, acolo unde Dinamo n-a mai evoluat de ani buni din cauza intrarii in insolventa.

“Dinamo trebuie sa se intareasca pentru a face o figura frumoasa in Europa. Mi-as dor sa termin pe unul din primele locuri si sa castig una din cele doua Cupe”, a mai spus “Gurita”.

Dinamo ocupa ultimul loc in playoff la cinci puncte de liderul Steaua.



Conditia lui Contra de a continua la Dinamo