Dinamo

Claudiu Niculescu, prezentat la Dinamo. I-a hotarat soarta lui Nistor!

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo are un nou antrenor in persoana lui Claudiu Niculescu, tehnician prezentat oficial, luni, in cadrul unei conferinte de presa.

“Sunt dornic de munca, vreau rezultate, desi stiu ca nu e o perioada buna. Am incredere in suporteri, in conducere, in baieti. Obiectivul acum e sa readucem suporterii la stadion, pentru ca stiu ce inseamna suporterii echipei Dinamo, stiu ca pot influenta mult jocul echipei cand incurajeaza echipa”, a declarat Niculescu intr-o conferinta de presa.

“Trebuie sa fim realisti. E greu sa ne lupta la titlu in acest an. Obiectivul e playoff-ul, chiar daca acum nu traversam un moment bun. Cu multa munca, cu incredere se poate realiza. Sper ca intoarcerea mea acasa sa fie de bun augur si Dinamo sa-si indeplineasca obiectivele”, a adaugat noul tehnician al lui Dinamo.

Niculescu a vorbit si despre situatia lui Dan Nistor, jucatorul despre care Florin Bratu, fostul antrenor al “cainilor”, spunea ca “a stricat atmosfera din vestiar”.

“Nistor ramane capitan la Dinamo. Voi avea o discutie cu Nistor. Pentru mine e unul dintre cei mai buni jucatori din Romania. El trebuie sa faca totul pentru acest club, pentru ca joaca la un club mare”, a mai declarat Claudiu Niculescu.



Claudiu Niculescu, prezentat la Dinamo. I-a hotarat soarta lui Nistor!