Dinamo

Ciobotariu: "In sfarsit am simtit ca sunt antrenorul lui Dinamo"

Tehnicianul Liviu Ciobotariu a declarat, sâmbata seara, dupa victoria din meciul cu Gaz Metan Medias, scor 2-0, ca în sfârsit a simtit ca este antrenorul echipei Dinamo si le-a multumit suporterilor pentru atmosfera de pe stadion.

"Vreau de la început sa remarc atmosfera de pe stadion si sa le multumesc suporterilor în numele echipei, pentru ca au facut o atmosfera extraordinara. În sfârsit am simtit ca sunt antrenorul lui Dinamo vreau sa le multumesc înca o data si sa le spun ca victoria este a lor. Sunt trei puncte foarte importante, am facut un joc foarte bun. E adevarat ca cei de la Medias au avut si un handicap, ca au ramas în zece oameni. Dar noi am avut o posesie buna, am dominat jocul. Noile achizitii au intrat foarte bine în joc, Platini are însa nevoie sa se mai acomodeze, pentru ca nu a apucat sa joace decât foarte putin în meciurile de pregatire", a spus Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu a precizat ca este important ca Dinamo nu a primit goluri la meciul de pe Arena Nationala. "Important e ca nu am primit gol si ca am ramas cu cea mai buna aparare din campionat. Am reusit sa trecem din nou pe primul lor pentru ca principala noastra contracandidata (CFR Cluj) reusise sa câstige. Nu am avut un ritm pe care mi l-am dorit, dar pentru debut a fost ok. Începutul întotdeauna e mai dificil, sper ca pe parcurs sa ajungem la un ritm mai bun. CFR e una dintre contracandidate, chiar si Steaua se poate bate la titlu, pentru ca au un program relativ mai usor", a adaugat el.

Ciobotariu a mentionat ca era convins ca stadionul va fi plin: "Eram convins ca va fi un stadion plin, ca suporterii lui Dinamo stiu sa faca o atmosfera frumoasa, care pe mine unul m-a miscat. Daca nu se mai poate sa jucam aici, asta e, noi ne-am fi dorit".

Formatia Dinamo a învins, sâmbata, în primul sau meci pe Arena Nationala, echipa Gaz Metan Medias, cu scorul de 2-0 (2-0), în etapa a XIX-a a Ligii I, oaspetii evoluând aproape de la început în inferioritate numerica.

Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Catalin Munteanu '11 (penalti) si Danciulescu '28.

În minutul 9, centralul Radu Petrescu l-a eliminat pe Zaharia de la Gaz Metan Medias, pentru un fault dur la Marius Niculae.



Ciobotariu: "In sfarsit am simtit ca sunt antrenorul lui Dinamo"