Dinamo

Cad primele capete la Dinamo dupa episodul Eugen Neagoe

La Dinamo sunt luate primele masuri de ordin administrativ dupa ce antrenorul Eugen Neagoe a fost la un pas sa-si piarda viata chiar in timpul unui meci de campionat.

Managerul general Florin Prunea a declarat ca medicului Liviu Batineanu ii va fi desfacut contractul de munca.

“Nu si-a dat demisia, dar oricum il dadeam afara. Nu trebuia sa si-o depuna. Era dat afara oricum, ca sa nu mai batem campii cu demisii”, a spus Prunea despre Batineanu, un apropiat al fostului antrenor Mircea Rednic, cel considerat principalul instigator al suporterilor impotriva actualei conduceri.

In alta ordine de idei, Prunea a mai spus ca lui Neagoe ii va fi propus un post un conducerea administrativa a lui Dinamo dupa ce va putea sa-si reia activitatea in urma infarctului suferit la partida cu Craiova.

“Vestile despre Neagoe sunt foarte bune. Este bine si cred ca maine (n.r. - miercuri) ii dau drumul acasa. Eu sper ca el sa aleaga Dinamo, nu CFR-ul, pentru ca in aceste luni a declarat ca este un om de caracter. Sunt convins ca va alege Dinamo”, a mai spus Prunea la Digi Sport.

Acesta a continuat atacurile la adresa lui Mircea Rednic.

“Asta e un om slab, un om care nu are ce sa caute in fotbalul romanesc, un om care a capusat un club si a facut sute de mii de euro pe spatele acestui club. Nu ma sperie el pe mine cu instanta”, a mai declarat Florin Prunea.



Cad primele capete la Dinamo dupa episodul Eugen Neagoe