Dinamo

Cad capete in conducerea lui Dinamo

Sursă foto: fcdinamo.ro

Ionut Negoita a inceput mai devreme curatenia de toamna si a renuntat la directorul sportiv numit la echipa in urma cu doar trei luni.

Fostul arbitru Anton Helesteanu fusese instalat director sportiv la Dinamo la finalul sezonului precedent dupa trei ani petrecuti in aceeasi pozitie la FC Botosani, dar nu a apucat sa se obisnuiasca prea mult in noua postura fiind concediat, anunta Gazeta Sporturilor.

Venirea lui Helesteanu la Dinamo a fost o mutare care a surprins pe multi la momentul respectiv.

"Dinamo reprezintă, pentru mine, împlinirea unui vis de adoslescent, mai exact de a face parte din clubul pe care-l admir și îl susțin. Cunosc și înțeleg foarte bine ce înseamnă istoria și tradiția acestui club”, declarat Helesteanu la instalare.

“Un mesaj pentru suflarea dinamovistă? Pentru mine, Dinamo este Corabia din poezia mea preferată a lui Esenin. După o viață de om, ea nu s-a scufundat, așa cum mulți au vrut în fiecare an", mai spunea fostul arbitru si noul fost director sportiv al “Cainilor”.

În vârstă de 48 de ani, fostul arbitru internațional și-a început cariera de conducător de club în urmă cu 10 ani, ca președinte executiv la FC Vaslui, și a mai fost director general la FCM Tg. Mureș (2011-2013) și director sportiv la FC Botoșani (2013-2018).



Cad capete in conducerea lui Dinamo