Dinamo

Bratu il distruge pe Nistor: “Mi-a spus ca vrea sa mearga la Steaua. Vorbeste numai despre bani, mi-a distrus vestiarul”

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Razboi total la Dinamo intre antrenorul Florin Bratu si mijlocasul Dan Nistor, jucator care a fost schimbat la pauza meciului cu Poli Iasi, pierdut de “caini” cu 1-0.

“E devreme sa ma gandesc la asta (n.r. - la demitere). Sunt foarte suparat pe ceea ce s-a intamplat in timpul jocului. Lucrurile nu mai functioneaza si nu mai functioneaza de ceva vreme, de cand capitanul nostru de echipa, Dan Nistor, a avut acea propunere de la Steaua. El in momentele acelea a venit si mi-a spus ca vrea sa plece la Steaua, sa-l lasam, ca e o oportunitate mare pentru el, ca i se da 100.000 de euro la semnatura, 15.000 de euro pe luna”, a spus Bratu dupa meci.

“Mi-a destabilizat tot vestiarul, vorbeste cu tinerii din echipa numai despre bani. A reusit sa distruga o munca pe care eu am facut-o aici. Imi pare rau ca am ignorat mesajele lui Contra si Mutu cand am venit la Dinamo si anume sa am grija cu Nistor. Nu stiu care va mai fi viitorul lui Dinamo. A cazut cerul pe mine cand a venit sa-mi spuna ca vrea sa mearga la Steaua. I-a luat pe cei mici si i-a tocat auzind de la el numai de zeci de mii de euro. E dureros si nu pot sa trec cu vederea faptul ca si-a batut joc de munca mea”, a adaugat antrenorul lui Dinamo.

Echipa din Stefan cel Mare a ajuns la cinci infrangeri in noua partide, dar Florin Bratu insista ca momentan nu este tentat sa-si dea demisia.

“Sunt un antrenor tanar, si eu fac greseli. Voi vedea daca la Dinamo sau in alta parte imi voi indeplini acest vis de a fi antrenor”, a mai spus Bratu.



Bratu il distruge pe Nistor: “Mi-a spus ca vrea sa mearga la Steaua. Vorbeste numai despre bani, mi-a distrus vestiarul”