Dinamo

Branescu ia atitudine: "Sa punem piciorul in prag, doar nu suntem sclavi"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Laurentiu Branescu, portarul lui Dinamo in meciul de la Iasi, considera ca meciul de duminica seara n-ar fi trebuit sa se dispute din cauza terenului inghetat si cheama la fronda restul fotbalistilor in contextul unui fotbal romanesc tot mai dificil de abordat din toate punctele de vedere.

"Asta n-a fost fotbal, a fost cacealma. Imi doresc ca FRF sa mai puna doua etape, sa jucam de Craciun, de Revelion, sa ne rupem picioarele pe aici. Si asa suntem cu banii la zi fata de alte echipe. Trebuie sa punem piciorul in prag toti jucatorii din Romania, ca doar nu suntem sclavi", a declarat Branescu dupa meciul de la Iasi.

Cacealma, nu fotbal!

"Ce sa mearga in jocul tau cand abia stateam in picioare? Noi am dat gol din greeala, ca a cazut din picioare portarul lor, altfel nu lua gol niciodata. Noi jucam cu adidasi de sintetic pe teren de iarba inghetat si vorbim de calificari, sa fim seriosi. Asta nu e fotbal, e cacealma de fotbal. In mod normal nu trebuia sa se joace acest meci. I-am spus lui Coltescu la inceput ca sper sa ies sanatos de pe teren", a adaugat Branescu.

Dinamo a pierdut meciul de la Iasi, cu 1-3, dupa ce a avut avantaj dupa primele minute. Gazdele au marcat de doua ori din lovituri de la 11 metri corect acordate.

Dupa acest rezultat Dinamo pierde contactul cu primele patru clasate.



Branescu ia atitudine: "Sa punem piciorul in prag, doar nu suntem sclavi"