Dinamo

Bokila ar putea debuta ca titular la Dinamo

Dinamo o intalneste pe ACS Poli Timisoara, luni seara de la 20:30, in epilogul etapei a 9-a din Liga 1 Betano, iar antrenorul Cosmin Contra priveste cu retinere duelul cu echipa orasului natal.

“Este un meci special pentru mine, pentru ca acolo am debutat in fotbalul profesionist, acolo mi-am incheiat cariera si acolo mi-am inceput-o pe cea de antrenor. Timisoara are un antrenor care face minuni, iar anul trecut domnul Popa chiar a facut minuni reusind sa se salveze”, a declarat Contra intr-o conferinta de presa.

“Anul acesta a format o echipa noua si cred ca este cea mai in forma echipa a campionatului. Are trei rezultate foarte bune si trebuie sa fim foarte atenti. Timisora este o echipa periculoasa pe contraatac, trebuie sa o tratam serios si sa ne facem jocul nostru”, a adaugat tehnicianul lui Dinamo.

Bokila poate debuta ca titular

Transferat in pauza campionatului de la CFR Cluj, congolezul Jeremy Bokila poate debuta la Dinamo ca titular in partida cu banatenii.

“L-am vrut inca de la inceputul sezonului si pana la urma a ajuns. Bokila va fi in lot maine (n.r. - luni) si exista posibiliattea sa joc in atac cu Bokila si Nemec. Sunt jucatori cu experienta si cred ca pot face fata”, a spus Contra.

Meciul Dinamo – ACS Poli Timisoara va fi live text pe onlinesport.ro luni seara de la ora 20:30.



Bokila ar putea debuta ca titular la Dinamo