Dinamo

Balgradean a plecat la Liege si s-a intors

Portarul lui Dinamo, Cristi Balgradean (21 de ani) a plecat luni seara la Liege, acolo unde a dat un test cu echipa locala Standard in vederea unui transfer. Testul nu a fost bun, asa ca va reveni miercuri in Romania. Cel mai distractiv despre acest transfer este ca a fost anuntat exclusiv, ca si facut de unele ziare, pentru ca tot ele sa anunte exclusiv ca nu s-a realizat. :)

Balgradean a sustinut marti o vizita medicala si un antrenament cu Standard, fosta echipa antrenata de Mircea Rednic. Daca totul era in regula, s-ar fi putut perfecta un transfer pe trei ani in valoare de 700.000 de euro. Numai ca nu a fost cazul.

Balgradean este portarul ecund in poarta lui Dinamo, acolo unde in aceasta vara s-a impus Naumovksi, asa ca plecarea sa ar fi fost buna pentru ca ar fi adus niste bani pentru club.

Dinamo se repliase repede si a gasit un nou portar, in persoana lui Zoltan Kovacs, un maghiar in varsta de 28 de ani, inalt de 1,90 metri. Acesta este inca in probe la Dinamo.

Spre deosebire de altii noi am mentinut faptele (plecarea la Liege) si am preferat sa nu anuntam semnatura ca si facuta, in general aceasta strategie fiind cea mai buna pentru toata lumea. In cazul Stelei am procedat la fel, nu v-am bombardat zilnic cu transfeuri care nu s-au facut pentru ca de fapt nu se punea problema de asa ceva (vezi Latovlevici sau Chiriches despre care cei de la Steaua ne-au spus direct ca nu pleaca nicaieri si am inchis subiectul).



Balgradean a plecat la Liege si s-a intors