Dinamo

MINUT cu MINUT Dinamo - Dinamo Kiev 1-3

Ati urmarit live text in aceasta pagina amicalul dintre Dinamo Bucuresti si Dinamo Kiev, al doilea meci pe care echipa din Stefan cel Mare l-a sustinut in cantonamentul de la Marbella.

Dinamo Bucuresti - Dinamo Kiev 1-3

Final de partida. Dinamo pierde amicalul cu Dinamo Kiev, dar formatia bucuresteana nu s-a miscat deloc rau. In pofida scorului negativ, echipa lui Stoican arata promitator in vederea partii secunde a sezonului.

Min.80 Tucudean obtine lovitura de la 11 metri pentru Dinamo, iar Grigore transforma cu siguranta.

Min.79 Lazar centreaza ideal in fata portii si Tucudean reia incredibil pe langa poarta.

Min.77 Dinamo Kiev duce scorul la 3-0 prin Lens. A fost un sut expediat din afara careului, portarul dinamovist Samoila a respins pana in picioarele lui Grecu si acesta practic l-a invitat pe Lens sa trimita mingea in poarta. Grecu este schimbat de Stoican imediat dupa aceasta gafa.

Min.61 Thicot trimite puternic in bara dupa cornerul executat din partea dreapta. A fost o bara exterioara si mingea a iesit in afara terenului.

Min.60 Mare ocazie pentru Dinamo la sutul lui Joel Thomas. Acesta a sutat din marginea careului si Koval a respins in corner.

Min.57 Dinamo Kiev face 2-0 prin reusita lui Mbokani. Din nou centrare de pe stanga si Mbokani trimite cu capul dintre Thicot si Cioinac, jucator intrat de putine momente pe teren.

Min.54 Mai multe modificari tactice in asezarea lui Dinamo. Grecu a intrat fundas stanga, iar Barboianu a trecut pe dreapta, postul sau de baza. In aceste conditii Rus a trecut la mijloc pe dreapta in locul lui Matei, jucator retras pe banca.

Min.47 Dinamo Kiev deschide scorul prin Garmash, cel a carui reusita din prima repriza a fost invalidata pentru un offside. De aceasta golul se pune si ucrainenii preiau conducerea. Makarenko a centrat de pe stanga, Grecu, jucator intrat la pauza in locul lui Matei, a sarit pe sub balon si l-a lasat in pozitie de finalizare pe Garmash.

13:16 A inceput partea secunda a meciului.

Pauza. S-a incheiat prima repriza, una in care Dinamo Bucuresti a tinut cu brio piept unei echipe mult mai solide.

Min.37 Momente bune pentru Dinamo, care preseaza la poarta formatiei din Kiev.

Min.36 Ocazie mare de gol pentru Dinamo. Matei a primit liber in marginea careului mic advers, insa a reluat slab in bratele lui Sovkovski.

Min.27 Rus centreaza in careu pentru reluarea lui Filip, insa acesta rateaza executia.

Min.25 Actiune promitatoare pe dreapta cu Matei in prim plan. Acesta incearca o deschidere pentru Serban, insa trimite prea tare si mingea iese in afara terenului.

Min.20 Barboianu acuza o accidentare la centrul terenului si ii reproseaza arbitrului ca nu a sanctionat cu fault intrarea unui adversar.

Min.15 Sut bun trimis de Serban din alergare. Mingea trece pe langa poarta lui Sovkovski. Este prima ocazie de gol a "cainilor" in acest meci.

Min.13 Lovitura libera pentru Dinamo dupa faultul scos de Matei. Balonul este aruncat in careu si Thicot incearca o reluare spre poarta.

Min.12 Matei se resimte dupa ce a primit un cot in piept. A fost o cursa spectaculoasa a mijlocasului dreapta dinamovist.

Min.10 Asediu la poarta lui Dinamo. Filip si Bilinski s-au opus aproape ca la hochei suturilor expediate de ucraineni.

Min.5 Dinamo Kiev deschide scorul prin Garmash, jucator care evolueaza in spatele varfurilor, insa reusita este anulata pentru o pozitie afara din joc.

Dinamo a inceput meciul in formula: Balgradean - Rus, Thicot, Grigore, Barboianu - Matei, Boubacar, Serban, Filip - Bilinski, Rotariu.

12:15 A inceput meciul de la Marbella.

[news-104446]



MINUT cu MINUT Dinamo - Dinamo Kiev 1-3