Dinamo

Autocarul lui Dinamo vandalizat de suporterii furiosi. Jucatorii s-au refugiat la Saftica!

Invinsi de Chindia Targoviste, vineri seara, intr-un meci din etapa a 6-a in Liga 1, jucatorii lui Dinamo au avut parte de clipe de groaza la revenirea spre Capitala.

In dreptul localitatii Balotesti mai multi ultrasi dinamovisti cu fetele acoperite au atacat cu pietre si au vandalizat autocarul propriei echipe.

“Ce s-a intamplat aseara nu credeam ca putem trai asa ceva. Au inconjurat autocarul si nu am avut pe unde pleca. Nu era nimeni la sectia de politie din Balotesti si lucrurile au degenerat. Dupa ce am sunat la 112, a ajuns masina de Jandarmerie de la Saftica”, a povestit Florin Prunea, managerul lui Dinamo, la Digi Sport.

“Acolo la Balotesti au fost minute delicate. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca ajungeau in autocar. Fac al doilea apel la autoritatile statului. A treia oara cred ca se va intampla ceva foarte grav, cred ca vor reusi”, a mai spus Prunea.

Jucatorii si staff-ul lui Dinamo s-au refugiat in cantonamentul de la Saftica, de unde au solicitat interventia trupelor de jandarmerie, dar fanii au disparut in noapte.

Alti oficiali ai lui Dinamo au refuzat sa comenteze incidentele, anunta Radio Bucuresti FM.

Dinamo e ultima in clasament dupa sase etape.



Autocarul lui Dinamo vandalizat de suporterii furiosi. Jucatorii s-au refugiat la Saftica!