Dinamo

Atacant nigerian la Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Clubul din Stefan cel Mare a anuntat, miercuri, transferul atacantului nigerian Joseph Akpala.

Atacantul nigerian Joseph Eneojo Akpala, ultima oara la Oestende, in prima liga a campionatului belgian, a semnat un contract cu clubul Dinamo Bucuresti pana la finalul acestui sezon competitional, a anuntat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae.

Nascut pe 24 august 1986, Akpala a inceput fotbalul la Bendel United (Nigeria). A jucat in tara sa natala pentru Bendel Insurance si a mai evoluat in cariera pentru Charleroi si Club Brugge (Belgia), Werder Bremen (Germania), Karabükspor (Turcia), Oostende (Belgia) si Al-Faisaly (Arabia Saudita).

168 de meciuri / 56 de goluri pentru Club Brugge, 104 / 21 pentru Oestende, 64 / 27 pentru Charleroi, 47 / 11 pentru Karabükspor, 21 / 1 pentru Werder Bremen si 14 / 2 pentru Al-Faisaly a adunat Akpala in cariera.

7 meciuri a jucat Akpala pentru Oestene, sezonul trecut, 6 in campionat si unul in Cupa Belgiei. A inscris un gol in partida Oestende vs Anderlecht 3-2.

7 selectii si o reusita pentru prima reprezentativa a Nigeriei, 23 de meciuri si 10 goluri pentru Nigeria U20 are Akpala.

Akpala va evolua cu 9 pe tricou la Dinamo Bucuresti, purtat in acest sezon de Magaye Gueye, intre timp suspendat provizoriu de Agentia Nationala Anti-Doping (ANAD).



Atacant nigerian la Dinamo