Dinamo

Andrei Cristea: "Vom avea probleme daca vom privi de sus meciul cu ALRO Slatina"

Atacantul dinamovist Andrei Cristea consiera ca echipa sa va avea probleme daca va trata cu superioritate partida cu formatia ALRO Slatina din Liga a II-a, programata marti, în cadrul optimilor de finala ale Cupei României.

"Ne dorim sa facem un meci bun si sa ne calificam. Ne intereseaza foarte mult aceasa calificare. ALRO e o echipa valoroasa, puternica, daca a eliminat Vasluiul, de aceea trebuie sa fim atenti si concentrati. Trebuie neaparat sa fim motivati pentru ca eu cred ca daca vom privi meciul de sus e clar ca vom avea probleme. Si campionatul este important, dar daca stau si ma gândesc sunt câtiva ani de când nu s-a mai luat niciun trofeu în Stefan cel Mare si atunci cred ca si cupa este un obiectiv foarte important", a declarat Cristea.

Si atacantul Liviu Ganea crede ca meciul cu ALRO Slatina nu trebuie luat în derâdere: "Nu trebuie sa-i luam în râs pe cei de la ALRO Slatina. E un meci de cupa si meciurile de cupa sunt periculoase, trebuie sa le tratam cu seriozitate. Trebuie sa continuam seria buna a meciurilor cu Steaua si Gloria Bistrita, în care am obtinut doua victorii. Nu trebuie sa ne relaxam pentru ca e un meci important. Nu trebuie saluam în râs meciul acesta pentru ca nu va fi usor".

Partia Dinamo Bucuresti - ALRO Slatina, din cadrul optimilor de finala ale Cupei României, se va disputa marti, de la ora 21.00, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

Mediafax



Andrei Cristea: "Vom avea probleme daca vom privi de sus meciul cu ALRO Slatina"