Dinamo

Andrei Cristea: "Ar fi fost un moment bun pentru un transfer, insa nu disper"

Atacantul Andrei Cristea a declarat, marti, înaintea antrenamentului formatiei Dinamo, ca pentru el ar fi fost un moment bun sa se transfere în strainatate, tinând cont de evolutia sa în sezonul trecut, dar nu este deranjat de faptul ca un astfel de transfer nu s-a realizat înca.

"M-am saturat sa tot explic (n.r. - despre un eventual transfer), cred ca cel mai bine ar fi sa raspunda conducerea clubului. Eu am început un sezon nou cu Dinamo si, daca va fi sa ramân, îmi doresc sa am un an la fel de bun ca precedentul. Orice jucator îsi doreste sa ajunga mai sus, ar fi fost indicat, ar fi fost un moment bun, dar nu disper. Pentru mine ramâne motivatia de a juca la Dinamo si sper ca în acest an sa iesim campioni", a spus Cristea.

Potrivit presei sportive, de serviciile lui Andrei Cristea s-a aratat interesata în aceasta vara gruparea engleza Newcastle, dar si echipe din Spania si Italia.

Referitor la partida retur cu Olimpia Balti, din turul doi preliminar al Ligii Europa, jucatorul a declarat ca Dinamo nu are emotii: "Cu Olimpia Balti, emotii nu avem, dar trebuie sa fim atenti, trebuie neaparat sa câstigam pentru a aduce puncte României. Se poate spune si ca este un meci de pregatire pentru campionat, dar conteaza foarte mult victoria".

Andrei Cristea a adaugat ca nu cunoaste posibila adversara din turul trei preliminar al Ligii Europa, Hajduk Split, în cazul în care dinamovistii se vor califica. "Pe Hajduk Split nu i-am vazut cum joaca, dar tind sa cred ca formeaza o echipa buna", a spus Cristea.

Jucatorul dinamovist considera ca viitoarea editie a campionatului va fi echilibrata si ca echipa CFR este favorita la câstigarea titlului. "S-ar putea sa fie la fel de echilibrat ca cel de anul trecut, dar speram ca noi sa fim mai sus. CFR pleaca favorita, joaca cu un moral bun, dar ramâne de vazut. Speram ca si noi sa avem evolutii mai bine decât anul trecut. Liga Campionilor este o motivatie pentru orice jucator, dar ar trebui sa fim realisti, probabil nu am meritat sa ajungem acolo", a mai spus Andrei Cristea.

La rândul sau, atacantul Liviu Ganea a declarat ca Dinamo poate depasi fara probleme formatia Olimpia Balti în turul doi preliminar al Ligii Europa. "Nu am emotii pentru meciul cu Olimpia Balti, este o echipa care ne sta la îndemâna si sper sa fim pregatiti pentru meciul cu Hajduk Split. Nu cred ca trebuie sa-i luam în derâdere, pentru ca se numesc asa, Balti", a spus Ganea.

Partida Dinamo-Olimpia Balti se va disputa, joi, de la ora 20.45, în mansa a doua a turului II preliminar al Ligii Europa. În primul meci cu Olimpia, disputat la Chisinau, Dinamo a învins cu scorul de 2-0.

Mediafax



Andrei Cristea: "Ar fi fost un moment bun pentru un transfer, insa nu disper"