Dinamo

Ioan Andone: "Vai de mama noastra daca au ajuns indienii sa ne cumpere"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Suparat dupa infrangerea suferita de Dinamo, duminica seara, in deplasare cu CSM Poli Iasi in ultimul meci de campionat al anului, Ioan Andone si-a varsat naduful pe sefii fotbalului romanesc, pe arbitraj si, nu in ultimul rand, pe investitorii din India care au fost interesati de echipa din Stefan cel Mare.

"Nu se pricep la fotbal si nu respecta fotbalistii. In curand o sa ne puna sa jucam si in salile de conferinta. Dansii nici nu ies din birouri sa vada starea terenurilor si cum ne chinuim", a spus Andone la conferinta de presa cu referire la oamenii aflati in conducerea fotbalului romanesc.

Tunurile pe Coltescu

"Ce fotbal a jucat Coltescu? Citeste niste regulamente si incearca sa le interpreteze. Pentru ce nu aduc niste copii sa le dea banii astia acum de sarbatori. A rupt echilibrul la 1-1 ca e smecher el", a comentat Andone arbitrajul lui Sebastian Coltescu, dupa ce acesta l-a eliminat pe Busuladzic la 1-1 si a acordat doua lovituri de la 11 metri gazdelor, ambele corecte.

Indienii, o gluma!

"Putem termina in obiectivul pe care il avem. Avem patru meci din ultimele cinci in Bucuresti. Pot face 15 puncte fara probleme daca am lot, daca mai aducem jucatori, nu vedeti ca vin indienii, pleaca indienii, nu se mai stie nimeni. Vin unii si-ti dau pe un club cat pentru un apartament din Iasi. Ce sa mai vorbim de fotbal cand vin sa ne cumpere indienii, vai de mama noastra, parca suntem din Africa", a mai declarat Andone.



Ioan Andone: "Vai de mama noastra daca au ajuns indienii sa ne cumpere"